top of page

Komprimatorbil 30. April  2018

 

På tide å rydde i boder og ganger.  Men ikke rør noe elektrisk, maling eller farlig avfall.  Kommer noe sånt i bilen vil borettslaget få bot.  For slikt avfall se under vårdugnad. 

 

I blokkene kan avfall legges utenfor oppgangen. I småhusfeltet på lett tilgjengelig sted for bilen å komme til da den er stor.

 

Alt av hageavfall kan bringes av hver enkelt til nedsiden av gjesteparkeringen. Her er det lagd en egen plass for dette.

 

Komprimatorbilen kommer tidlig mandag morgen, så alt må ligge klart før 08.00. Bruk derfor helga godt eller legg det utenfor fra torsdag kveld om du er bortreist.

 

 

Vårdugnad 14. Mai 2018

 

Mandag 14.mai blir det dugnad for at borettslaget skal være ryddig og flott til 17.mai. Kom gjerne med forslag til Anita i styret:  styret@frydenlundborettslag.no om det er noe dere ønsker å gjøre ekstra utenfor oppgangene eller på tunene. Så kan dette være en dag som kan benyttes til litt ekstrainnsats for at det skal bli pent rundt oss. På dugnaden vil det også bli en enkel servering og en liten oppmerksomhet til barna.

I forbindelse med dugnaden vil det bli skaffet egne bur for farlig avfall som maling og elektriske artikler. Disse vil da bli satt ut på gjesteparkeringen.

bottom of page