top of page

INFOSKRIV NR 13  2019.

Status renoveringsprosjektet.

Betong rehabilitering, etterisolering av trevegger og skifting av beslag.

Disse arbeidene nærmer nå seg ferdig. Det er kun Pio 10 / 12 som gjenstår. For Pio 10 vil siste befaring før stillasene tas ned gjennomføres på mandag 16. september. Pio 12 er også i rute, dvs. at man antar at disse arbeidene er ferdig innen fredag 27. september.

Glassfronter / rekkverk.

Gjenstående arbeider:

Pio 1: Gjenstår å montere noen håndløpere på betonggavler.

Dr. 97: Gjenstår noen kompletteringer

Dr. 103 Montering pågår

Pio 8: Montering starter 16.9, en uke forsinket

Pio 10 / 12 er ihht. plan, oppstart hhv 30.9 / 14.10.

 

Montering av markiser

Dr. 97: 4 markiser mangler pga feil måltaking. Disse blir montert i uke 38.

Dr. 103; Oppstart montering uke 38.

Pio 8/10/12 følger opprinnelig plan.

 

Innglassinger

Dr. 101 Mindre arbeider gjenstår. Utføres uke 39.

Dr. 14  Montering starter 25.9 og fullføres i løpet av uke 41.

Pio 1   Utføres i ukene 40 - 42.

Dr. 97 Utføres i ukene 42 - 43.

Dr. 103 Utføres i ukene 43 - 44.

Pio 8   Utføres i ukene 44 - 45.

Pio 10 Utføres i ukene 46 - 47.

Pio 12 Utføres i ukene 48 - 49.

​​

Markterrasser og gjerder

Dr. 12 / 14 / 16 ferdigstilt

Dr. 97; Riving utført, gjerder påbegynnes uke 38

Dr. 103 Oppstart uke 38

 

Sykkelboder samt inngangspartiene i Dr. 97/ 103

Her skal tak skiftes, råttent treverk byttes, samt vegger males.

Disse arbeidene pågår, men er vanskelig å fastslå ferdigstillelse på, da disse er væravhengige.

 

Tilbakestillelse av uteområdene

Disse arbeidene gjøres nå fortløpende etterhvert som øvrige arbeider ferdigstilles. Vi regner med at alle uteområdene med unntak av områdene rundt Pio 8/ 10/12 kan ferdigstilles i høst.

 

Containere for oppbevaring av møbler under renoveringsprosjektet

 

Vi skal snart avvikle leien av containere som er brukt til lagring av hagemøbler og lignende under renoveringen. De som har lagret ting i containere må snarest kontakte Gunnar Flaa eller Kirsten Teige for å avtale henting. NB! Dette gjelder ikke beboere i Pionerstien 8, 10 og 12, tingene deres står trygt til renoveringen er ferdig)

 

 

Blomsterkasser på terrasser og balkonger, vanning m.m.

Vi har tidligere presisert at blomsterkasser SKAL henges på innsiden av balkong- og terrasse-rekkverk. Dette av hensyn til sikkerheten. Mange av dere har vært vant til de store kassene på terrassene hvor det har vært god plass, i noen tilfelle en liten skog eller hage, og som har tatt godt vare på både regnvann og blomsterjord. Nå som de store blomsterkassene er borte opplever mange utfordringer med vannsøl og i noen tilfelle blomsterjord som skitner til både egen balkong/terrasse, men også i noen tilfeller renner ned til naboen. Dette kan særlig være en utfordring i forbindelse med kraftige regnskyll som vi har hatt noen av i sommer.

Her må hver enkelt andelseier ta ansvar og finne praktiske løsninger, slik at i alle fall naboens terrasse- og balkonggulv ikke blir tilgriset, eller at det renner ned på naboens markise. Ta hensyn og finn praktiske løsninger, og del gjerne disse med alle oss andre i borettslaget. Det er flott med blomster og planter på terrasser og balkonger, men det må gjøres på en slik måte at gleden ved dette ikke blir naboens irritasjon når det vannes eller det kommer ett kraftig regnskyll.

 

iLOQ til private inngangsdører leiligheter og småhus.

For de som ønsker det er det nå mulig å bestille skifte av låssylinder slik at de nye nøklene hver enkelt har fått til oppgangsdører og garasjer også kan benyttes på inngangsdør til egen leilighet eller småhus.

Pris for enkeltbestilling – ny låssylinder inklusiv montering er kr. 5.387,50 inklusiv mva.

Om borettslaget samler bestillinger, slik at det kan utføres bytte av 5 låser på samme dag er pris per låssylinder inklusiv montering kr. 4.375,- inklusiv mva. Skriv på bestillingen om dere ønsker å avvente montering til det er 5 stk.

Bestillinger må gjøres via borettslaget – drift@frydenlundborettslag.no – dette for å verifisere at det er andelseier som bestiller ny lås til sin leilighet.

Betaling for ny lås gjøres på stedet etter montering. Leverandøren har med seg betalingsterminal.

 

Komprimatorbil i Oktober

Som tidligere år vil det komme komprimatorbil slik at beboere og andelseiere kan rydde, loft, boder og kjeller for skrot man ellers ikke får fjernet. Dato er pt. ikke fastsatt, men det vil bli i oktober. Info og detaljer vil bli kunngjort når dato er bestemt.

Husk spesielle regler for elektrisk og farlig avfall.

Vi ser at mange ønsker å kvitte seg med fullt brukbare ting som helt sikkert kan brukes av andre. Vi vil derfor oppfordre de som har mulighet til å levere ting som er i god stand til kommunens gjenbruksstasjoner, eller gi bort på finn.no, istedet for å kaste i komprimatorbilen. Det finnes også en fin facebook-gruppe som heter "Ellingsrud: Kjøp, selg, bytt, gi bort". Gjenbruk er bra for miljøet!

 

bottom of page